Class script for the project Company valuation via the DCF method |
Zofia Wilimowska |
ZAWARTOŚĆ |
Educational materials for students participating in the Erasmus+ Programme in the University of Applied Sciences in Nysa |
Edited by Tomasz Drewniak |
ZAWARTOŚĆ |
Handel ludźmi. Praktyczne aspekty prowadzenia postępowań. Podręcznik dla organów ścigania i wymiaru sprawiedliwości |
Prokuratura Krajowa |
ZAWARTOŚĆ |
Le Corbusier – cień w pieczarze Platona |
Andrzej Wojciechowski |
ZAWARTOŚĆ |
Normy żywienia dla populacji Polski i ich zastosowanie |
pod redakcją Mirosława Jarosza, Ewy Rychlik, Katarzyny Stoś, Jadwigi Charzewskiej |
ZAWARTOŚĆ |
OBIADY SZKOLNE z uwzględnieniem zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP dla posiłków szkolnych |
Redaktor: prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz |
ZAWARTOŚĆ |
System postępowania antymonopolowego w sprawach kontroli koncentracji przedsiębiorców |
Mateusz Błachucki |
ZAWARTOŚĆ |
Współdziałanie międzyorganizacyjne w ochronie ludności (ujęcie retrospektywne) |
Autor dr hab. inż. Andrzej Józef Włodarski, prof. SGSP |
ZAWARTOŚĆ |
Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach |
pod redakcją prof. dr. hab. n. med. Mirosława Jaroszak |
ZAWARTOŚĆ |
ZASADY PRAWIDŁOWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE ZDROWEGO STYLU ŻYCIA |
Redaktor: prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz |
ZAWARTOŚĆ |
Żywienie niemowląt i małych dzieci |
Pod redakcją Haliny Weker i Marty Barańskiej |
ZAWARTOŚĆ |