Dietetyka
Drukuj
Szczegóły
Poprawiono: 25 czerwiec 2019
Odsłony: 14719
Analiza i ocena jakości żywności
Anatomia
Biochemia
Biologia
Chemia żywności
Dietetyka pediatryczna
Edukacja żywieniowa
Ekonomika
Etyka
Etykieta w życiu publicznym
Farmakologia i farmakoterapia żywnościowa oraz interakcja leków z żywnością
Fizjologia
Genetyka
Higiena, toksykologia i bezpieczeństwo żywności
Kliniczny zarys chorób
Kwalifikowana pierwsza pomoc
Mikrobiologia ogólna i żywności
Organizacja pracy
Parazytologia
Podręczniki i ćwiczenia - język angielski
Podręczniki i ćwiczenia - język niemiecki
Podstawy informatyki
Podstawy żywienia
Pracownia żywienia i dietetyki
Prawo
Prawo - kodeksy
Prawo - medycyna
Psychologia
Seminarium dyplomowe
Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
Własność intelektualna i przemysłowa
Wyposażenie techniczne
Zajęcia praktyczne z dietetyki
Zasady prowadzenia działalności gospodarczej
Żywienie człowieka
Żywienie kliniczne
Język polski / Polish Language
CZASOPISMA KIERUNKOWE